Merikarvia

Hinauspalvelu Merikarvia – apua jopa 45-60 minuutissa

Soita 044 059 0696

Hinauspalvelu Merikarvialla nopeasti. Soita Autohinauksen hinauspalvelun ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Luotettava Falck Merikarvian hinauspalvelun ammattilainen
Kuljettaja pitää sinut ajantasalla. Voit seurata tilausta myös verkossa.
Kotona tai mökillä. Saat tilanteeseen sopivan avun.

Näin pyydät hinauspalvelun nopeasti apuun Merikarvialla

Hinauspalvelun tilaaminen Merikarvialla on helppoa ja yksinkertaista. Autohinaus Järvenpää & Virtanen Ay päivystää 24h numerossa ☎ 044 059 0696 tai tee 📱 digitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Merikarvialla noin 45-60 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Merikarvian alueella

Merellisen tunnelman ystävät kääntävät auton ratin kohti Merikarviaa, jossa autoilijoiden luotettavana apuna toimii Autohinaus Järvenpää & Virtanen Ay. Jos avaimet jäävät lukittuun autoon Krookan satamassa tai auton akku on päässyt tyhjenemään, ystävällinen apu on vain yhden soiton päässä. Kesäisin mökkeilijät saattavat tarvita apua, mikäli auto juuttuu kiinni mökkitiellä tai sammuu kesken ajon. Hinausliikkeen kokeneet ammattilaiset ratkaisevat tilanteen nopeasti ja matka jatkuu tarvittaessa sopivan sijaisauton kyydissä. Moni lomailija saapuu Merikarvian kirkonkylään kauniista maisemistaan tunnettua Pohjanlahden rantatietä pitkin. Hinausliikkeen ammattilaiset saapuvat tarvittaessa autoilijoiden avuksi kirkonkylän lisäksi myös muihin alueen kyliin, kuten Lankoskelle ja Kasalaan.

Hajosiko autosi yllättäen ja etsit nyt nopeaa apua, jotta saisit autosi korjaamolle. Mietit varmasti myös sitä, mitä kaikki maksaa ja miten oma matkasi jatkuu nyt ja sen ajan kun autosi on korjaamolla.

Hinauspalveluihimme kuuluvat mm.

  • autojen hinaus
  • ojasta vedot
  • vinssaukset
  • ammattimainen tiepalvelu

Tilanteesta riippuen tulemme paikalle joko hinaus- tai tiepalveluautolla. Pienet viat voidaan usein korjata jo tien päällä. Suuremmissa ongelmissa auto vinssataan turvallisesti lavahinausauton lavalle ja viedään korjaamolle. Jos määränpääsi sijaitsee lähistöllä, voimme viedä sinut hinausautolla perille. Tarvittaessa sinulle järjestetään sijaisauto, jotta arkesi ei mene täysin sekaisin.

Hinauspalvelun hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein hinauspalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 044 059 0696 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 101 €)

Hinauspalvelun hinta Porin ja Satakunnan alueella alkaen 101 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso hinauspalvelun hinta tai soita 044 059 0696

Ota yhteyttä
Soita 044 059 0696 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Autohinauksen kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Porin ja Satakunnan korjaamot.

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Autohinaus Järvenpää & Virtanen Ay 24h numeroon 044 059 0696 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille

Hinauspalvelu Merikarvialla kaikille ajoneuvoille

Autohinaus Järvenpää & Virtanen Ay:n ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että hinauspalvelu sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Porin ja Satakunnan alueella sinua auttaa 4 Autohinaus Järvenpää & Virtanen Ay:n hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 3 hinausautoa ja 1 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Merikarvian alueella.

 

Toiminta-alue

Pori Kankaanpää Lavia Luvia Merikarvia Nakkila Pomarkku Siikainen Ulvila

Porissa ja Satakunnassa hinaus- ja tiepalvelua vankalla kokemuksella

Person placeholder
Kari Virtanen
Hinausautonkuljettaja
044 059 0696
Person placeholder
Kari Järvenpää
Hinausautonkuljettaja
044 059 0696
Person placeholder
Kalle Järvenpää
Hinausautonkuljettaja
044 059 0696